Bankera Q & A #9

In onze negende Q&A gaan we in op veel gestelde vragen van onze Bankera community via onze sociale mediakanalen.

Bankeras Q & A

Hoe kan je garanderen dat Bankeras platform voldoende transacties per seconde kan verwerken?

Veiligheid en scalability zijn het streefdoel van Bankeras exchange en daarom krijgt dat de meeste aandacht van onze ontwikkelaars. Wij bouwen een volledig uitbreidbaar product om mogelijke knelpunten te vermijden.

Hoe denken jullie klanten aan te trekken voor jullie exchange?

We zullen Bankeras exchange bij onze SpectroCoin gebruikers, bijna 900.000 in totaal, introduceren en we hebben ook nog onze eigen community. Dit is onze start gebruikers basis. Bankeras exchange zal een verscheidenheid aan betalingsopties bieden inclusief fiat currencies. Het zal ook kosteloze transacties aanbieden voor paren die BNK bevatten, een heel attractieve eigenschap voor gebruikers, die dan bijvoorbeeld kosteloos BTC voor BNK en dan BNK voor ETH kunnen wisselen. En als laatste andere projecten kunnen verzoeken indienen om hun token te noteren op Bankeras exchange en kunnen we zo hun community aantrekken.

Krijgen wij meer video’s over Bankera?

Naast de tweewekelijkse Q&A video’s zijn we bezig met plannen om een inzicht te geven over de stand van zaken in de ontwikkeling in een nieuwe blog. Dus blijf alert.

Hoe ver zijn we met het Bankeras bank platform?

Dat is de volgende mijlpaal na de lancering van Bankeras exchange. Hier is het Bankeras Bedrifsteam op gefocust, dus check Bankeras blog interview met de vp-bedrijfsontwikkeling, Craig Grant.

Gegeven dat het Ethereum blockchain het Proof of Work algoritme gebruikt en daardoor energie in-efficiënt is, gaan jullie dan overstappen op Ethereum Casper? Of misschien overstappen naar een andere energie efficiënter blockchain?

Wij verwachten dat de voornaamste Ethereum chain zal overstappen naar Ethereum Casper en zullen het contract op deze blockchain ondersteunen. Echter de uiteindelijke beslissing zal pas genomen worden als duidelijk vastgelegd is volgens welk Ethereum blockchain overeenstemmings dit moet gebeuren.

Wanneer gaan SpectroCoin en Bankera het Lightning Netwerk toepassen?

Het staat genoteerd op onze to-do lijst, het heeft wel geen topprioriteit. Momenteel is het Lightning Netwerk nog geen algemeen goed en de tijd die wij erin zouden moeten steken om het te ondersteunen zou meer kosten dan het zou opbrengen.

Onze Q&A series wordt vervolgd over twee weken. Als je je vragen beantwoord wil zien in onze volgende video, volg ons dan op Facebook om de laatste informatie te krijgen.