Maak kennis met het team #2

Bankeras “Maak kennis met het team” serie is terug met een nieuwe gast! Dit keer, willen wij aan u voorstellen onze nieuwste teamlid, Paulina Šliumpaitė, een advocate speciaal voor naleving en AML. We willen jullie graag betrekken bij het gesprek, geef al je vragen voor Paulina door via het officiële Bankera Reddit, dit kan tot 12 augustus.

Bankeras “Maak kennis met het team” serie

Over Paulina

Paulinas motto: Redelijke regelgeving is cruciaal voor de ontwikkeling en groei van Fintech. Wat verstaan we onder redelijk? In plaats van ons te beperken tot het “of- of” dilemma moeten wij daar doorheen prikken. Dat is het belangrijkste dat wij maar al te vaak vergeten – innovatie heeft nieuwe perspectieven nodig.

Hier bij Bankera geldt dat kennis niet bepaald wordt door leeftijd en Paulina is daar het bewijs van. Zij is net afgestudeerd bij een van de top 10 rechten universiteiten van Engeland, de universiteit van Durnham, met een onderscheiding Haar proefschrift “Afscherming houdt alleen de eerlijke buiten. Het voorkomen van witwaspraktijken die gebruikmaken van virtuele currencies. De zaak Bitcoin” kreeg een eerste klas vermelding. Voor en tijdens haar studenten jaren heeft Paulina meegewerkt aan NGO projecten op het gebied van microfinanciering, P2P krediet platformen, gemeenschappelijke economie, financiële wetgeving en strafrecht. Haar belangrijkste professionele prioriteit is het waarborgen van de integriteit van de financiële markten zonder de ontwikkeling van Fintech te beperken.

Ga naar onze Reddit en geef je vragen voor Paulina over Compliance en AML . We zullen verscheidene vragen uitkiezen en je zal de antwoorden vinden in onze tweede “Maak kennis met het team – Paulina Šliumpaitė’ ” post, volgende week.