Bankeras eigen exchange: De reden waarom wij er zelf één ontwikkelen

In november hebben wij aangekondigd dat wij onze eigen Bankera cryptocurrency exchange platform aan het ontwikkelen zijn, maar we zijn niet ingegaan op de reden waarom deze beslissing is genomen. Bankeras doel is altijd gericht geweest op het vormen van een sterke community voor een lange periode. Door samen te werken met de community zijn we in staat om de noden van de crypto-gebruiker beter te onderkennen. Wij denken dat door onze eigen exchange te ontwikkelen, wij tegemoetkomen aan deze wensen.

Bankeras eigen exchange: De reden waarom wij er zelf één ontwikkelen

Vanaf de oprichting heeft SpectroCoin zich gericht op het betalingsverkeer met cryptocurrencies (en dit zal ook zo blijven), maar we hebben steeds weer de behoefte vanuit de gebruiker voor een eigen crypto-handel platform waargenomen. Nu er zo een grote community van BNK-token houders is, is de wens om een omgeving te creëren voor deze hoog gekwalificeerde groep van gebruikers alleen maar versterkt. Wij willen hen een veilig en goedkoop alternatief aanbieden voor de bestaande exchanges. Op deze manier zien we Spectrocoin en Bankera als symbiotisch ecosysteem dat voldoet aan alle eisen van een currency exchange.

Naast de uitbreiding van het aantal diensten die wij onze klanten aanbieden, zien de ontwikkeling van een eigen exchange platform als een mogelijkheid om de liquiditeit van de BNK, op lange termijn, te vergroten door een extra vraag en aanbod te creëren. BNK-token houders kunnen kosteloos handelen in BNK-paren op de Bankera exchange platform. Daarom zal het voor onze klanten goedkoper zijn om BNK met EUR te kopen en dan BTC met deze BNK te kopen, in plaats van rechtstreeks BTC met EUR te kopen. Dit creëert extra vraag naar BNKs die de liquiditeit en de bruikbaarheid verhoogd.

In eerste instantie zal Bankeras exchange de volgende currencies ondersteunen: EUR, BTC, ETH, DASH, NEM en BNK. Later zullen meer currencies worden toegevoegd inclusief ERC20 en NEM-mozaïek tokens. Wij krijgen al aanvragen binnen om coins en tokens op te nemen in Bankeras exchange. Voor mogelijke token opname ga naar: https://exchange.bankera.com/add-token.

Onze klanten hebben ook gevraagd om BNK op externe exchanges te plaatsen. De overeenkomst met HitBTC geeft deze mogelijkheid. Andere exchanges zijn niet uitgesloten, hoewel ons voornaamste doel is om Bankeras exchange de eerste en logische keus te maken voor het verhandelen van BNKs.

Meer nieuws over Bankeras eigen exchange zal spoedig via onze officiële kanalen worden bekend gemaakt, let dus goed op.