Listing Bankeras Token: BNKs zullen HitBTC staan

Onze community leden hebben vaak gevraagd om de Banker (BNK) token ook op externe exchanges kunnen worden verhandeld. Vandaag hebben we groot nieuws! Bankera heeft de gesprekken afgerond met één van de grootste exchanges, HitBTC. Dit betekend dat BNK-tokens verhandeld kunnen worden op de HitBTC exchange.

BNKs zullen HitBTC staan

HitBTC is een wereldwijd innovatief tradings platform dat sinds 2013 operationeel is en dat multi-currencies ondersteunt. BNK-token zal de nieuwste aanvulling zijn aan hun grote selectie van ongeveer 450 verschillende currency paren. Nu kunnen onze community leden ervan verzekerd zijn dat ze op zeker drie exchanges hun BNK-tokens kunnen verhandelen: SpectroCoin, Bankeras exchange en HitBTC. Meerdere opties volgen in de nabije toekomst.

We zullen spoedig meer informatie verschaffen over de data van de BNK listings en de handel op HitBTC. Blijft alert voor de het laatste nieuws via onze officiële kanalen.