Een nieuw initiatief voor BNK-handel: IDAX

Een week geleden presenteerden we het eerste nieuwe platform voor Banker (BNK) token trading en beloofden we in de nabije toekomst meer van dergelijke aankondigingen. Hier is het: om de liquiditeit van Bankera’s eigen valuta te vergroten, en om de selectie van platforms voor BNK-handel uit te breiden, hebben we deze week een overeenkomst bereikt om het op te nemen op de IDAX cryptocurrency exchange

Nieuwe Vriendschap: IDAX en Bankera

Wat moet iemand over IDAX weten?

IDAX is geopend in 2017 en is een cryptocurrency-uitwisseling die afkomstig is van het Global Blockchain Research Center (GBC), een hightech industriepark dat ook dienst doet als het huidige operationele centrum van IDAX. GBC biedt werkruimte voor een aantal blockchain academici en beheert een grote faciliteit voor cryptocurrency-mining.

De uitwisseling zelf ondersteunt een indrukwekkend aantal van meer dan honderd munten en tokens, sommige exclusief voor IDAX.Banker (BNK) wordt toegevoegd aan de IDAX-selectie op 5 juni, 10 AM (UTC), en gekoppeld aan de meest prominente cryptocurrency ter wereld – Bitcoin. Gebruikers kunnen hun BNK-activa storten vanaf 4 juni om 10.00 uur (UTC).

Een handvol opties om uit te kiezen

BNK will be added to IDAX exchange

Naast de vermelding op IDAX zijn BNK-tokens nu beschikbaar op zes verschillende handelsplatformen om te voldoen aan de behoeften van elke liefhebber van cryptocurrency die de eigen valuta van Bankera wil verhandelen.

Voor zowel nieuwe als ervaren handelaren zijn de BNK-tokenmarkten voornamelijk beschikbaar op twee producten binnen het ecosysteem van Bankera: cryptocurrency-makelaardij SpectroCoin en Bankera Exchange. Het netto transactieaandeelaandeel op deze platforms wordt automatisch uitbetaald, terwijl Bankera Exchange-gebruikers ook kunnen genieten van gratis BNK-stortingen van SpectroCoin, evenals handel zonder vergoeding met BNK-paren.

Daarnaast wordt BNK nu ondersteund op vier externe cryptocurrency-uitwisselingen: IDAX, IDCM en HitBTC wereldwijd gerangschikt in de top 30 van handelsplatforms door handelsvolume, evenals Hanbitco, een opkomende Koreaanse beurs.

De nieuwe listing van BNK-tokens zijn niet alleen gunstig voor het vergroten van de liquiditeit of het aantrekken van nieuwe leden van de gemeenschap van Bankera. BNK-handelsgegevens verstrekt door IDCM en IDAX zullen ook fungeren als een betrouwbare bron van informatie die nodig is voor een correcte weergave van BNK-statistieken op cryptocurrency marktkapitalisatie-websites.

Als u nog vragen heeft over BNK-handel op IDAX, neemt u dan contact op met IDAX-ondersteuning.