Maak kennis met het Team #1

Dit is de introductie van een nieuwe blog post serie: “Maak kennis met het Team”, hierin zullen wij Bankeras teamleden interviewen. Wij willen jou betrekken in het gesprek, je kan je vragen voor de te interviewen teamlid voor 25 juli plaatsen op de officiële Bankeras Reddit.

Als eerste willen we jullie kennis laten maken met onze vice president voor bedrijfsontwikkeling, Craig Grant, en zijn taken binnen Bankera.

Maak kennis met het Team - Bankera

Over Craig

Het maken van duurzame relaties en wederzijds vertrouwen is het dagelijkse werk van Craig.

Als senior business development manager is Craig belast met netwerken en relaties opbouwen en het vastleggen van strategische allianties voor Bankera. Tijdens zijn te werkstelling bij Paysafe, Progressplay, Currencycloud en Skrill heeft Craig veel ervaring opgedaan in het betalingsverkeer en heeft een heel uitgebreid netwerk opgebouwd, wat voor elk bedrijf cruciaal is om te overleven in deze concurrerende markt.

Ga naar Reddit en plaats je vragen. We zullen verscheidene vragen uitkiezen en je zal de antwoorden vinden op onze eerste “Maak kennis met het Team – Craig Grant”, dat volgende week zal verschijnen!