Samenvatting Meetup in Japan

Afgelopen dinsdag, 17 juli, heeft Bankera haar eerste meetup gehouden in Tokyo, Japan. Ruim 250 community leden zijn op komen dagen om de CEO, Vytautas Karalevičius, te ontmoeten en hebben de kans gekregen om vragen te stellen over het Bankera project. We willen elk lid van de Japanse community die heeft deelgenomen aan deze bijeenkomst, geweldig bedanken! We willen ook de kans niet voorbij laten gaan om onze Japanse community manager en de website vertaler te bedanken voor het fantastische werk dat ze hebben gedaan voor dit evenement.

Samenvatting Tokyo Meetup

De meetup begon met een presentatie van Vytautas waarin werd ingegaan op:

  • Zijn academische achtergrond;
  • Hoe en wanneer het idee ontstaan is om in toe te treden tot de crypto markt en de daaraan verbonden digitale bank;
  • Hoe dit idee geleid heeft tot onze MVP, SpectroCoin;
  • De huidige stand van zaken;
  • Wat zijn de verwachtingen voor Bankera in de toekomst.

Hierna was er een vraag- en antwoordsessie. De onderwerpen waren Bankeras aanwezigheid in Japan, nieuwe producten, digitaal bankieren en diensten en ook Vytautas’ algemene visie over de markt. Het belangrijkste deel van de meetup was de feedback die wij kregen van de Japanse community. Wij zijn overdonderd door het positivisme en ondersteuning van de community.

Respons van de japanse community

Het was zeer aangenaam om de community leden te ontmoeten en wij hopen jullie in de toekomst vaker te ontmoeten.