BNK nu verkrijgbaar op Spectrocoin

Wij hebben groot nieuws voor de Bankera community, BNK-tokens zijn nu verkrijgbaar op de tweede cryptocurrency exchange – SpectroCoin. SpectroCoin biedt als eerste een grotere spreiding van paren, SpectroCoin gebruikers kunnen BNKs kopen met BTC, ETH, XEM en Dash.

BNK-tokens zijn nu verkrijgbaar op de tweede cryptocurrency exchange – SpectroCoin

Een extra optie

Door de aankoop van BNK-token op SpectroCoin mogelijk te maken geeft dit onze community een extra mogelijkheid om BNKs te verwerven en wordt de liquiditeit verhoogd.

Daar SpectroCoin geen handelsplatform is, maar een broker, wordt de wisselkoers bepaald op grond van de prijs van de BNK-token op andere cryptocurrency exhanges. De BNK-token is relatief jong op de markt; dus moesten wij even wachten totdat de prijs enigszins gestabiliseerd was, alvorens deze op SpectroCoin aan te kunnen bieden. De SpectroCoin klanten hebben nu de mogelijkheid om BNKs te kopen met bitcoin, ether, XEM of DASH en mogelijke uitbreiding van currencies in de toekomst.

SpectroCoin is een heel mooi alternatief, vooral voor diegenen die nog geen BNK-tokens hebben, omdat het een makkelijke en globaal toegankelijke manier is om BNK-tokens vanuit één centraal punt te managen.

Hoe koop je BNK-tokens op SpectroCoin cryptocurrency exchange?

1. Registreer op SpectroCoin. Als je nog geen account hebt, kan je er een gratis aanmaken.

2. Vul je rekening aan. Boek het bedrag over om BNKs te kopen via een van de meer dan 20 mogelijkheden, inclusief credit/debet kaarten, SEPA overboekingen, Skrill, Netteller en nog meer.

3. Koop tokens. Volg nu onze stap-voor-stap handleiding om BNKs te kopen met bitcoin, ether, XEM of DASH.

a. Ga naar de “exchange” sectie in je SpectroCoin rekening:

a. Ga naar de “exchange” sectie in je SpectroCoin rekening.

b. Je bent nu in de “Currency Exchange” pagina. Hier moet je de currency kiezen waarmee je wil betalen in het veldje “Pay Currency” en vul ook het bedrag in. In het veldje “Receive Currency” kies “BNK”:

 In het veldje “Receive Currency” kies "BNK".

c. Je kan nu zien hoeveel BNKs je krijgt voor het bedrag dat je hebt ingevuld. Om door te gaan klik nu op “Proceed”:

Om door te gaan klik nu op "Proceed".

d. Je krijgt nu een scherm met het overzicht van je aankoop. Als alles OK is klik dan op “Confirm”:

Als alles OK is klik dan op "Confirm".

e. Dat is alles. Nu ben je de trotse bezitter van BNKs.

Nu ben je de trotse bezitter van BNKs.

Ontvang wekelijkse commissie direct in je ETH wallet

Als je een nieuwe BNK-token houder bent, van harte gefeliciteerd. Vanaf nu maak je aanspraak op een deel van de 20% netto transactie opbrengsten van Bankera en SpectroCoin. Deze commissie wordt uitbetaald in ether en wordt gestort in je ETH wallet in SpectroCoin. Deze commissie kan je naar believen gebruiken. Als je de BNKs in je SpectroCoin wallet houdt, wordt deze commissie automatisch ieder week in je ETH wallet gestort.

Als je jouw BNK-tokens elders bewaart dan zal je de wekelijkse commissie via het Ethereum Smart contract moeten claimen. Hoe je dat moet doen vind je in onze blog post.

Wat is de volgende grote stap voor Bankera

De volgende grote stap voor Bankera is haar eigen eXchange, waar BNK houders de mogelijkheid zullen hebben om BNK paren kosteloos te verhandelen. De BNK exchange wordt gecreëerd om de BNK liquiditeit te verhogen en om goede cryptocurrency prijzen aan te bieden.

Op dit moment werken wij hard aan het platform en willen er zeker van te zijn dat het eindproduct stabiel en veilig is en dat het in staat is grote volumes af te kunnen handelen. Met het oog op recente ontwikkelingen bij andere platformen, willen wij er 100% zeker van zijn dat Bankera’s cryptocurrency exchange een veilige en foutloze tradingsomgeving zal zijn. Daarom nemen wij extra tijd om onze gebruikers een maximale veiligheid te kunnen garanderen en dat Bankera’s exchange software, hardware, servers en admin functies vlekkeloos werken.

Wij streven er naar Bankera’s exchange de meest transparant en gebruikersvriendelijk alternatief te maken voor crypto exchanges. Wij zijn ervan overtuigd dat dit soort platformen de cryptocurrency markt naar een hoger niveau, waar gebruikersveiligheid en gemak het belangrijkste zal zijn, zal tillen.

Als je nog vragen hebt over hoe je BNKs op SpectroCoin kunt kopen met bitcoin en of ether, neem dan contact op via de “Live Chat” op de website van SpectroCoin.