Koop Bankera tokens vanaf volgende week live op SpectroCoin

Wij hebben een lange weg afgelegd om de veiligheid en stabiliteit voor onze gebruikers te garanderen, nu is het tijd voor de volgende stap. Zoals jullie weten is reeds meer dan een maand verstreken sinds opname en storting van BNK-tokens op SpectroCoin mogelijk is en dat de BNK-token genoteerd staat op HitBTC exchange. Nu zijn we zover dat wij ook de mogelijkheid openen om BNK-tokens direkt te kopen op SpectroCoin, de digitale currency exchange, blockchain wallet en handelsoplossing verstrekker, dit was veel gevraagd door onze supporters.

BNK KOOP JE NU LIVE OP SPECTROCOIN

Wij zijn heel blij de officiële datum voor de start van de BNK koopoptie op de Spectrocoin digitale currency exchange te kunnen aankondigen; noteer 18 juli 2018 in je agenda!

Op de SpectroCoin exhange kunnen de gebruikers gebruik maken van de mogelijkheid om BNKs te kopen met toonaangevende cryptocurrencies zoals; Bitcoin, Ethereum, DASH en NEM. Voor diegenen die nog geen BNKs hebben is het nu mogelijk om de tokens direct op SpectroCoin exchange te kopen. Door de tokens in hun BNK wallet te houden krijgen de houders hun wekelijkse commissie automatisch uitbetaald in hun ETH wallet.

Dit feit zal de vraag naar BNKs doen toenemen. Nadat we er zeker van zijn dat het aankoopproces vlekkeloos verloopt en de omstandigheden gunstig zijn zullen we ook de verkoop van BNK-tokens op de exchange openen. Om de token nog meer te stimuleren zijn de plannen om de volledige BNK exchange functionaliteit op SpectroCoin tegen eind september te openen. Ondertussen kan je wel het HitBTC platform gebruiken wil je in BNKs handelen.

De notering van BNK op SpectroCoin digitale currency exchange, vloeit voort uit de vraag van onze community. Nu wij voldoende data ten aanzien van de tokenprijs en het volume op HitBTC hebben verkregen, zijn wij klaar voor deze stap. Wij willen nogmaals duidelijk maken dat we niet hier zijn voor het creëren van een hype voor de korte termijn, maar dat wij focussen op het maken van een puntgaaf product voor onze gebruikers.

Ons voornaamste doel is nu het creëren van fundamentele waarde door de levering van producten die de Bankera community in de gelegenheid stellen hun tokens ten volle te benutten.

Meer informatie over de notering van BNK op SpectroCoin zal beschikbaar zijn op de dag van uitgifte. Hou onze officiële kanalen goed in de gaten voor meer nieuws.