Bankera Loans: Brief naar onze Community

Beste Bankera-community,

Eerder vandaag hebben we de officiële lancering van Bankera Loans platform aangekondigd, onze nieuwe lening-oplossing voor het blockchain-tijdperk. Bankera Loans is het derde product binnen het ecosysteem van Bankera en betekent een mooie mijlpaal voor het bedrijf en onze gemeenschap.

Onze nieuwe oplossing is bedoeld om crypto-houders te financieren door hen de mogelijkheid te bieden te profiteren van de activa die ze al hebben door middel van door crypto gedekte leningen. Houders van cryptocurrency wereldwijd kunnen hun crypto gebruiken als onderpand in ruil voor leningen die kunnen worden opgenomen in fiat en cryptocurrencies.

Door crypto gedekte leningen elimineren de noodzaak voor een crypto-houder om digitale activa te verkopen om financiering te verkrijgen. Gebruikers van Bankera Loans kunnen een lening ontvangen met behoud van het eigendom van hun activa en met behoud van posities.

Onze oplossing is gemaakt voor zowel bedrijven als particulieren. Omdat de markt sterk is ondergewaardeerd voor kleine crypto-houders, hebben we besloten om leningen vanaf 100 EUR uit te geven, zodat alle klanten de financiering kunnen krijgen die ze nodig hebben.

Wij, het Bankera-team, willen graag een moment nemen om onze community te bedanken voor hun feedback, steun en vertrouwen in het project dat ons gedurende de ontwikkeling ervan gemotiveerd heeft gehouden. Voel je vrij om je aan te melden en ontdek zelf onze leen-oplossing in het blockchain-tijdperk.

Zie ons vorige blog post voor meer informatie over ons platform voor door crypto gesteunde leningen. We zullen de komende weken ook meer informatie over de service vrijgeven. Blijf het volgen!

Met vriendelijke groeten,

Het Bankera Team