Noteer de datum – De lancering van de Bankera Exchange is bevestigd!

Het team van Bankera is verheugd aan te kondigen dat ons cryptocurrency-uitwisselingsplatform volledig is voorbereid, getest en dit jaar zal functioneren, zoals beloofd. De officiële startdata zijn al bepaald, markeer ze in uw agenda’s!

Noteer de datum - De lancering van de Bankera Exchange is bevestigd!

Op 17 december gaat Bankera Exchange live. Vanaf deze dag zijn registraties voor iedereen open, terwijl de meest actieve medewerkers van Bankera als eerste mogen handelen op het platform. Zij zijn degenen die tot dusverre achter Bankera hebben gestaan en wiens steun we het meest waarderen.

Aangezien het registratieformulier vanaf het begin beschikbaar zal zijn, zou iedereen die graag in de vroege lancering wil deelnemen of Bankera Exchange in de toekomst wil gebruiken zich zo snel mogelijk moeten aanmelden om deel te nemen aan de wachtlijst. Deze lijst zal voortdurend worden herzien en de goedgekeurde gebruikers krijgen toegang tot het platform.

Bovendien heeft elke goedgekeurde gebruiker de mogelijkheid om een uitnodigingslink naar zijn vrienden te sturen – de meeste actieve inviters krijgen ook vroegtijdig toegang tot de handel. De uitnodiging is bedoeld als een VIP-ticket en biedt de persoon die deze heeft ontvangen de mogelijkheid om de wachtlijst over te slaan en direct toegang te krijgen tot het platform. Uitgenodigde gebruikers worden ook opgenomen in het aanstaande verwijzings programma, dus schiet op en nodig je vrienden uit voordat iemand anders dit als eerste doet!

De publieke lancering van Bankera Exchange is gepland op 7 januari 2019.Vanaf deze datum worden het platform en de handel voor iedereen toegankelijk.

Meer nieuws over de uitwisseling komt later deze week, dus volg onze mediakanalen voor de aankomende updates!