Het pad om de bank van het blockchain tijdperk te worden

Volgende week zal de Bankera-token worden genoteerd op de HitBTC exchange en zal een nieuwe fase in de levenscyclus van Bankera beginnen. Daarom willen wij jullie herinneren aan onze visie en onze houding ten opzichte van onze doelstellingen. Als eerste proberen wij altijd de juiste weg te bewandelen, wat meestal de moeilijkste is. De BNK-token vormt hierop geen uitzondering, daar het een van de weinig tokens is dat transactie inkomsten met haar houders deelt. Er waren geen relevante smart-contract voorbeelden voor de hand, dus moesten wij alles in huis ontwikkelen.

Stappenplan

Het was verplicht noodzakelijk om volledige support van de BNK-token op SpectroCoin te hebben voordat deze gelanceerd kon worden. Om dit te bereiken moest ons IT-team de ERC20/ERC223 token support op SpectroCoin mogelijk maken. Als gevolg hiervan kunnen onze klanten een aantal ERC20/ERC223 activa gebruiken naast de reeds aangeboden cryptocurrencies, om betaalkaarten op te laden, te verhandelen of als betaaloptie via onze merchant oplossing.

De ontwikkeling van het BNK smart-contract was geen makkelijke opdracht en de audit vereiste zelfs nog meer onze aandacht. Om iedere mogelijke lek in ons smart-contract te dichten, hebben wij een zeer uitgebreid audit proces doorlopen. Na vier fases van interne en externe audit, zijn we zeker van de stabiliteit en de veiligheid van ons contract. Laten we het nu hebben over Bankera’s ecosysteem en de onderdelen hiervan.

Bankera’s Ecosysteem

Cryptocurrency busines houdt in constante wijziging van omstandigheden. De crypto markt is heel wisselvallig, niet alleen vanwege de prijzen, maar ook door de constante verandering in samenwerkingsverbanden – de ene partner houdt op te bestaan en de andere nieuwe potentiële partner biedt meer aan en tegen betere voorwaarden. Ontwikkelingen en producten die 6 maanden geleden relevant waren zijn soms in één dag waardeloos geworden. Daarom bouwen wij Bankera’s ecosyteem met twee kern pilaren. SpectroCoin is een product gericht op het verstrekken van een gemakkelijk en snel gebruik van cryptocurrencies als betaalmiddel. Waaronder betaalkaarten altijd een zeer gewild artikel onder onze klanten, daarom hebben deze een grote prioriteit. Binnenkort zullen wij jullie meer nieuws verstrekken over de betaalkaarten voor bestaande en toekomstige gebruikers.

Toch is onze MVP SpectroCoin niet alleen een melkkoe, maar een investering in de toekomst – de verbeteringen die tot nu toe zijn aangebracht, zoals de heropening van betaalkaarten, ondersteuning van meer crytocurrencies en ERC20/ERC223 tokens, zullen als bouwstenen dienen voor andere Bankera producten door hun technologische oplossingen.

Bankera’s exchange zal de toegang zijn voor liquiditeit en eerlijke cryptocurrency prijzen voor andere producten zoals wallets, geldleningen en investeringsproducten. Zijnde een cryptocurrency bedrijf staat veiligheid en stabiliteit op de eerste plaats, wij moeten er absoluut zeker van zijn alvorens dit aan het publiek aan te bieden. Dit is de reden dat de ontwikkeling van ons platform meer tijd in beslag neemt dan voorzien was. Het zal nu over enkele maanden operationeel zijn.

Door het hebben van de Bankera exchange en de wallet, zullen wij in staat zijn om een oplossing tegen lage kosten aan te bieden voor de handel, die ondersteund zal worden door gebruik te maken van de SpectroCoins technologie. Het zal dus voor Bankera gemakkelijk zijn om een mogelijkheid aan te bieden om gebruik te maken bankrekeningen en ander bancaire diensten. Wij werken ook aan aanvullende producten gericht op leningen en investeringen, die een aanvulling zullen zijn op onze kern pilaren. Deze ontwikkeling is reeds in beweging gezet en zij zullen de volgende mijlpaal zijn na de lancering van Bankera’s exchange.

Een ander cruciaal onderwerp waar we momenteel hard aan werken is het veiligstellen van samenwerkingsverbanden die ons in staat zullen stellen onze producten nog sneller te maken en naar een hoger niveau te brengen. Een sterk netwerk van partners vergroot de mogelijkheid om meer producten en diensten aan te bieden aan een nog groter publiek. Vertrouwelijkheid en geheimhoudingsovereenkomsten zijn verplicht in deze markt indien we concurrerend willen zijn en voorlopen op anderen. Daarom is een heleboel werk en ontwikkeling niet zichtbaar voor de ogen van onze community, maar er is wel hard aan gewerkt in het afgelopen jaar. Volgende week zullen we eindelijk een zeer belangrijke partner aankondigen die het voor Bankera mogelijk maakt om traditionele betalingsverkeer aan te bieden. We werken ook samen met leidende betalings- en IT-diensten verstrekkers om zo het spectrum van aangeboden producten op ons platform verder uit te breiden.

Onze groei

We zijn ook heel erg blij dat wij jullie kunnen mededelen dat wij in de afgelopen maanden nieuw talent hebben aangetrokken ter versterking van ons team. Wij hebben een sterk HR-team samengesteld dat in staat was om enkele top professionals aan te trekken om ons IT, Design en Juridische afdelingen te versterken. In de komende weken zullen enkele van onze nieuwe medewerkers aan uw voorstellen.

Wij creëren toegevoegde waarde, niet door hype of lege beloftes, maar door daadwerkelijke resultaten, we zullen jullie meer informatie verstrekken over producten betreffende traditionele betalingen, leningen en investeringen zodra we hun publicatie naderen. Let op, meer nieuws komt aan het begin van de volgende week!