Bankera Lanceert haar eigen Cryptocurrency Exchange Platform

Twee dagen voor het begin van haar ICO introduceert Bankera met veel trots de demo versie van haar eigen cryptocurrency exchange platform.

Bankeras eigen trading platform

De reden om eerst haar eigen cryptocurrency exchange platform tr lanceren is om een one stop shop voor cryptocurrency gebruikers te worden, terwijl onze MVP, Spectrocoin, de leider blijft in cryptocurrencies betaaloplossingen. Wij willen voldoen aan de behoefte van diegenen die interesse hebben in cryptocurrency trading, door een tradings platform aan te bieden met een hoge omzet tegen lage kosten in een omgeving die speciaal is ontwikkeld voor cryptocurrency handelaren.

Bankeras digitale currency exchange zal de belangrijkste currencies zoals, Bitcoin, DASH, Etherum, NEM, Litecoin ondersteunen om maar een paar te noemen maar ook andere ERC20 en NEM mozaïek tokens. Onze eigen exchange staat ook garant voor dat de Banker (BNK) token genoteerd staat op een tradings platform van wereld formaat. De 4 jaar ervaring die wij hebben gekregen met onze MVP en een succesvolle pre-ICO geven ons het volledige vertrouwen dat wij dit onderwerp, dat vele cryptocurrency gebruikers bezig houdt aan kunnen. Bankeras platform zal een gemakkelijk, veilig en tegen lage kosten alternatief zijn voor reeds bestande exchanges.

Wij verwachten dat Bankeras exchange een groot succes zal zijn voor cryptocurrency gebruikers en voor Banker token houders, daar het kan steunen op Bankeras huidige infrastructuur en klanten basis. En, daar komt ook nog bij dat als het volledig operationeel is, de omzet van ons exchange platform (stortingen en opnames) bijgeteld zal worden in onze wekelijkse netto transactie deel dat uitbetaald wordt aan BNK-token houders.

Wij zullen nauw samenwerken met onze ICO-deelnemers om zo een digitaal currency exchange platform te bouwen dat aan de behoefte voldoet van de crypto-gemeenschap. Gedurende de ontwikkeling van het project kunnen Bankera klanten samenwerken met vormgever Susana Wessling, onze nieuwste medewerker, om de gebruikersvriendelijkheid en algemene ervaring vorm te geven en te perfectioneren.

Er is ook een wedstrijd op onze demo versie met een prijzenpot van 2 bitcoins, De wedstrijd duurt tot 30 december 2017. Meer details hierover volgen spoedig.

Ga naar https://exchange.bankera.com/ voor de demo van Bankeras eigen trading platform.

Mocht je bugs ontdekken in onze demo neem dan gelijk kontakt met ons op via chat.bankera.com of stuur een email naar [email protected].