UX en UI Designer komt Bankeras Team versterken

Bankera is erg verheugd om de laatste versterking van haar team aan u voor te stellen –Susana Wessling, zij is belast met het ontwerp van de gebruikers interface en de gebruikerservaring van Bankera en haar MVP Spectrocoin.

Team lid van Bankera

Susana heeft meer dan vijf jaar ervaring internationale opgebouwd in web en graphic design in landen als Portugal, Nederland, Oostenrijk, Schotland en Zuid-Korea. Voor zij bij Bankera kwam werken is zij actief geweest in het ontwerpen van sociale netwerken voor startups.

Bankera wil zoveel mogelijk krachten aan trekken uit diverse expertise achtergrond. Susana is daar één van, zij zal Bankera bijstaan bij de ontwikkeling, gebruikersvriendelijkheid, ontwerp en algemene gebruikerservaring van de website om zo Bankera een stap dichterbij te helpen om de bank voor het blockchain tijdperk te worden.