Bankera Loans Verwijzingsprogramma – Uw kans om BTC te verdienen

Vandaag zijn we verheugd de lancering van het verwijzingsprogramma voor Bankera-leningen. Het is een unieke kans om een ​​beetje bij te springen door je vrienden, familieleden en anderen uit te nodigen om lid te worden van ons platform. In deze blogpost zullen we uitleggen hoe het programma werkt en enkele tips geven voor best practices voor delen.

Introducing Bankera Loans Referral Program

Hoe werkt het verwijzingsprogramma van Bankera Loans

In wezen is het programma opgezet net zoals andere verwijzingsschema’s: eenvoudig gezegd: als iemand zich aanmeldt via uw unieke verwijzingslink, maakt u winst. In plaats van een vaste uitbetaling, die tegenwoordig een belangrijk onderdeel van de sector is, bieden we onze gebruikers een commissie van 10% van de kosten die hun genodigden betalen.

Stel dat uw vriend een jaar lang een lening van € 5000 ontvangt. In zo’n geval verdient u alleen al voor die verwijzing € 80, -. Alle uitbetalingen worden gedaan in Bitcoin (BTC). Gemakshalve storten we alle betalingen onmiddellijk in uw Bankera Loans-portemonnee.

Hoe kan ik deelnemen aan het verwijzingsprogramma van Bankera Loans

Om deel te nemen aan ons verwijzingsprogramma voor bitcoin, moet u een geregistreerde Bankera Loans-gebruiker zijn. Dat is vrijwel de enige grote vereiste. Anders hoeft u alleen maar uw unieke verwijzingslink te pakken en deze te delen.

Hier is een kort overzicht van waar u uw unieke verwijzingslink op het Bankera Loans-platform kunt vinden:

  • Log in op jouw Bankera Loans account
  • Navigeer naar het gedeelte “Profiel”
  • Klik “Referral”
  • Ontvang uw unieke verwijzingslink

Bankera Loans referral link

U kunt meteen beginnen met delen door op een van de drie social-mediapictogrammen onder aan de pagina te klikken. Op dezelfde pagina kunt u het totale aantal genodigden en het verdiende geld bekijken. Ten slotte, aangezien er geen beperkingen zijn voor het aantal gebruikers dat u kunt verwijzen, is de lucht de limiet.

Aanbevolen werkwijzen

Natuurlijk, het delen van uw unieke verwijzingslink rechtstreeks met uw vrienden of familieleden kan geweldige resultaten opleveren. Voor geïnteresseerden hebben we echter een paar tips samengesteld die creatievere en nog efficiëntere manieren zijn om het beste uit ons bitcoin-verwijzingsprogramma te halen.

How to Make the Most out of Bankera Loans Referral Program: word of mouth, blogging, social media outlets

Bloggen

Mede dankzij de moderne technologie blijft bloggen het brood en boter voor miljoenen over de hele wereld. Als u een van die mensen bent en gepassioneerd bent over Bankera-leningen, is dit een match made in heaven. Schrijf gewoon een blogpost, sluit uw unieke link in, deel deze en verdien bitcoins voor verwijzingen.

Social media

Sociale media zijn al meer dan een decennium de culturele en economische tijdgeest. Dus het gebruik van het enorme bereik in uw voordeel is een goed idee. Wees gewoon creatief.

Ga verder en deel uw verwijzingslink door een tutorial op YouTube te maken, of deel het in een Facebook-bericht waarin wordt beschreven hoe door crypto gesteunde leningen houders in staat stellen hun digitale activa goed te gebruiken. Er zijn ook Twitter en LinkedIn die wederom een ​​heel ander publiek bieden. De kansen die sociale media bieden, zijn vrijwel onbeperkt.

Waarom ons aanbevelen?

Om het meeste uit ons bitcoin-verwijzingsprogramma te halen, moet u uw genodigden laten weten wat u leuk vindt aan Bankera-leningen, waarom u er in de eerste plaats voor kiest en waarom anderen het zouden willen overwegen of zelfs hoe ze het zouden kunnen gebruiken voor hun voordeel. Hier zijn een paar dingen waardoor Bankera zich onderscheidt van de concurrentie:

 • De hoogste Loan-to-Value-ratio (75%) op de markt voor door crypto gesteunde leningen;
 • Het laagste leningminimum (25 EUR) op de markt voor door crypto gesteunde leningen;
 • Lagere rentetarieven voor iedereen die BNK (het eigen token van Bankera) gebruikt om het krediet terug te betalen;
 • Opname-opties omvatten zowel fiat als crypto. De lijst bevat Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Tether (USDT), NEM (XEM), Dash (DASH) en EUR;
 • Snelle goedkeuringen;
 • Flexibele opties voor terugbetalingsplanning;
 • 24/7 live chat en email support.

Begin nu om vandaag te verdienen

Het achterliggende idee achter het verwijzingsprogramma van Bankera Loans is om nieuwe mensen te bereiken, onze gemeenschap te laten groeien en onze bestaande gebruikers de kans te geven een beetje extra bij te verdienen terwijl ze hand in hand werken. Voordat u zich echter waagt en het woord over Bankera-leningen verspreidt, moet u onze Referral Program voorwaarden lezen om vertrouwd te raken met geaccepteerde reclamepraktijken.

Doe mee met het Bankera Loans verwijzingsprogramma en verdien bitcoins voor verwijzingen!