Handel in Zcash nu live op Bankera Exchange

We werken continu aan het toevoegen van nieuwe hoogwaardige munten en tokens aan Bankera Exchange, ons wereldwijde platform voor de handel in digitale activa. Vandaag verwelkomen we graag nog een andere topcryptocurrency – Zcash (ZEC).

De opkomst van Zcash

In oktober 2016 vond een harde vork plaats op de Bitcoin-blockchain. Het resulteerde in een splitsing van de keten die nu kan worden beschouwd als de geboorte van een nieuwe cryptocurrency – Zcash.

Zcash is afkomstig van Bitcoin en heeft een identieke harde cap van 21 miljoen ZEC-munten. Net als Bitcoin worden Zcash-transacties gevalideerd met behulp van consensus mechanisme voor werkdruk. Dit zijn waarschijnlijk de enige overeenkomsten tussen de twee projecten.

In tegenstelling tot Bitcoin is Zcash een project gericht op privacy – een functie die niet erg gebruikelijk is in de cryptocurrency-wereld. Transparantie wordt algemeen beschouwd als een van de belangrijkste voordelen die gedistribueerde grootboek-technologie op de markt brengt en biedt openbare toegang tot details van elke transactie met behulp van blockchain-ontdekkingsreizigers.

Publieke informatie privé maken

Het is vermeldenswaard dat, in tegenstelling tot andere blockchains die alleen openbare of alleen privé-transacties ondersteunen, de privacy van Zcash-transacties kan worden aangepast. Er zijn twee soorten transacties beschikbaar in de Zcash-keten: transparante t-transacties en anonieme z-transacties.

Transacties tussen twee t-adressen werken net als die van Bitcoin: Zcash afzender, ontvanger en transactiewaarde zijn openbaar zichtbaar. Z-naar-z-transacties verschijnen ook op de openbare blockchain, maar de adressen, het transactiebedrag en het memoveld zijn allemaal gecodeerd, dus niet openbaar zichtbaar.

Elke partij die deelneemt aan de transactie kan kiezen welke persoonlijke gegevens ze willen bekendmaken. In z-transacties worden noch de afzender noch de ontvanger-adressen weergegeven, terwijl de overdracht bedragen ook geheim worden gehouden en niet toegankelijk zijn voor de blockchain-gebruikers of validators.

De transacties worden gevalideerd met behulp van een unieke technologie. De technologie vereist niet dat de exacte transactiegegevens worden bekendgemaakt om te bevestigen dat de transactie daadwerkelijk heeft plaatsgevonden en dat de hoeveelheid cryptocurrency die naar het ontvanger-adres is verzonden correct is.

Hoe ZEC te handelen op Bankera Exchange?

Bij Bankera Exchange is Zcash gekoppeld aan vier belangrijke cryptocurrencies: Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Tether (USDT) en Banker (BNK). ZEC stortingen, opnames en handel zijn al ingeschakeld op het platform.

Bovendien kunnen BNK-houders zonder commissie alle BNK-paren verhandelen. Het is bijvoorbeeld goedkoper om ZEC naar BTC te converteren door eerst ZEC naar BNK te converteren en vervolgens BNK naar BTC.

Stappen voor het handelen in ZEC

Volg onze snelle stapsgewijze zelfstudie om te zien hoe u ZEC kunt verhandelen om te profiteren van gratis handelen op Bankera Exchange:

Stap 1. Breng het bedrag van ZEC cryptocurrency dat u wilt verhandelen over naar uw Bankera Exchange-account.

Stap 2. Om bijvoorbeeld ZEC naar BTC te converteren, selecteert u eerst het ZEC / BNK-paar in het menu aan de linkerkant.

Stap 3. Kies het gewenste ordertype uit de markt-opties voor Markt en limieten.

    • Om te handelen met behulp van de marktorder-optie, voert u eenvoudig het aantal BNK in dat u wilt kopen.
    • Om te handelen met Limit-bestelling, vult u het bestelformulier in met de prijs die u wilt betalen en het bedrag van BNK dat u wilt kopen.

Stap 4. Klik “Koop”.

Stap 5. Zodra de bestelling is gevuld, ruilt u uw gekochte BNK naar Bitcoin door de stappen te herhalen. Dat is het!

Heeft u nog geen account bij ons? Meld u aan voor Bankera Exchange en begin vandaag nog met handelen!

Als u nog vragen heeft over hoe u ZEC op Bankera Exchange kunt verhandelen, neem dan contact op met onze support via [email protected].

Houd er rekening mee dat de informatie in de blogpost niet als financieel advies mag worden beschouwd. Hoewel Bankera Exchange zijn best doet om munten van hoge kwaliteit te kiezen, raden we u aan uw eigen onderzoek uit te voeren voordat u besluit om cryptocurrency te kopen, verkopen of aan te houden.