De website van Bankera Loans is nu live

Vandaag hebben we goed nieuws voor onze gebruikers. Bankera Loansbestemmingspagina is nu live en de service zelf wordt gelanceerd in het derde kwartaal van dit jaar.

Bankera Loans is al het derde product van Bankera’s ecosysteem dat nieuwe crypto-asset management-mogelijkheden voor onze gemeenschap zal openen – een kans om door crypto-gedekte leningen te krijgen, of, met andere woorden, geld lenen tijdens het gebruik van crypto-activa als onderpand zonder hun waarde te verliezen. In deze blog willen we je een voorproefje geven van onze aankomende service.

Neem een kijkje loans bankera

Wat zijn crypto-gesteunde leningen?

Crypto-gesteunde leningen zijn een alternatieve vorm van financiering die kredietnemers in staat stelt hun crypto-activa als onderpand te plaatsen en een lening in fiat of cryptocurrency te ontvangen. Hoewel de crypto-activa van de kredietnemer als onderpand worden beschouwd, worden ze terugbetaald na volledige terugbetaling van de lening.

Crypto-gesteunde leningen bieden klanten ook de mogelijkheid om snel financiering te krijgen. Terwijl traditionele banken weken nodig kunnen hebben om leningen goed te keuren vanwege hun strikte regels met betrekking tot de kredietwaardigheid van de klant en de kredietgeschiedenis, worden crypto-gesteunde leningen bijna onmiddellijk verstrekt, aangezien ‘vertrouwen’ in het systeem wordt opgebouwd door elke lening met crypto-activa te ondersteunen.

Deze en nog veel meer voordelen maken leningen met crypto-back-up een efficiënte upgrade naar de traditionele en is een stap verder in de richting van de toekomst van financieel management.

Wat moet je overwegen voordat je een crypto-gesteunde lening neemt?

Crypto-gesteunde leningen werken door gebruikers die een onderpand voor crypto-activa plaatsen en een lening afsluiten, meestal 25-75% van de waarde van de collateral. Deze variabele wordt genoemd

de Loan-to-Value (LTV) ratio. Als de waarde van het onderpand daalt, worden gebruikers verzocht om een ​​deel van de lening terug te betalen of het onderpand te verhogen. Dergelijke maatregelen worden genomen om te voorkomen dat het onderpand wordt geliquideerd om het geleende bedrag te dekken.

Dit extreme geval van liquidatie gebeurt meestal wanneer LTV 75-90% bereikt. Een zeer hoge LTV hoeft niet per se een goede zaak te zijn. Hoewel u in staat zult zijn om een ​​hogere lening te krijgen, zal het waarschijnlijker zijn om de liquidatie-gebeurtenis in gang te zetten voor het geval de waarde van het onderpand daalt. Daarom moeten personen of bedrijven die geïnteresseerd zijn in het nemen van een crypto-gesteunde lening overwegen dat er een hoger liquidatie-risico is voor leningen met een hoge LTV.

Een andere essentiële factor bij crypto-gesteunde leningen is deAnnual Percentage Rate (APR), wat de jaarlijkse kosten van lenen zijn na alle kosten inbegrepen. Dit aantal is een functie van het geleende bedrag, de aangerekende kosten en de duur van de lening. Gebruikers moeten oppassen dat APR in sommige gevallen de rente niet bevat, omdat sommige services aanzienlijke verborgen kosten in rekening brengen (bijvoorbeeld het genereren van leningen).

Dit zijn slechts enkele factoren waarop u moet letten voordat u een door crypto gesteunde lening neemt. Gebruikers moeten ook rekening houden met de beschikbaarheid van leningen in hun regio, veiligheid, leentijd, leningvaluta’s en terugbetalingsopties om een ​​service te vinden die het best bij hen past.

Bankera Loans de meest efficiënte oplossing voor crypto-gesteunde financiering

Bij Bankera bouwen we de financiële infrastructuur op die het dagelijkse bankwezen en de crypto-economie zou omvatten om een ​​financiële oplossing te bieden die past bij de behoeften van de hedendaagse technologie-gedreven markt. Met ons derde product – Bankera Loans – zullen we de toegang tot kernbankdiensten voor houders van cryptocurrency kunnen democratiseren door liquiditeit te bieden aan individuen en bedrijven via crypto-gesteunde leningen.

Na zorgvuldig de markt en zijn spelers te hebben geanalyseerd, zijn we ervan overtuigd dat Bankera Loans een van de meest concurrerende crypto-gesteunde leningen-pakketten in de sector zal aanbieden:

infographics

Concurrerende tarieven

We hebben de rentetarieven in de markt op de voet gevolgd om onze gebruikers aantrekkelijke leenvoorwaarden te bieden zonder verborgen kosten. Om het vermogensbeheer eenvoudiger te maken, worden rentebetalingen maandelijks automatisch gedebiteerd uit de portemonnee van de gebruiker.

Flexibele lening-terugbetaling

Bankera Loans heeft geen vaste planning voor aflossingen van de hoofdsom. Het staat onze klanten vrij om te kiezen wanneer en door hoeveel zij de lening zullen terugbetalen, zolang het volledige bedrag wordt terugbetaald vóór de vervaldatum van de lening. De duur van de lening zal ook flexibel zijn en kan variëren van 1 maand tot 24 maanden.

Optimale LTV%

Bij Bankera Loans zullen we een LTV van 25-50% aanbieden, wat een gezond evenwicht is tussen het verkrijgen van een hoger leningbedrag en het vermijden van de liquidatie van leningen. Na een succesvolle aflossing van de lening wordt het onderpand volledig teruggegeven.

Persoonlijke & Zakelijke Leningen

Bankera zal leningen verstrekken tot een bedrag van 1.000.000 EUR. De uitleendiensten zullen worden ontworpen om tegemoet te komen aan zowel individuen die op zoek zijn naar microkredieten, als aan bedrijven die op zoek zijn naar meer significante financiering.

Wereldwijde leningen

Bankera leningen worden initieel uitgedrukt in euro (meer coupures worden later toegevoegd), maar kunnen worden opgenomen in zowel fiat (EUR) als cryptocurrencies. Hierdoor kunnen klanten wereldwijd toegang krijgen tot financiering.

Cliënten die fiat-financiering nodig hebben, hebben twee opties. Ten eerste kunnen ze de lening in euro’s opnemen op hun bankrekening. Ten tweede kunnen cliënten zonder een Euro-bankrekening kiezen om de lening in cryptocurrencies, inclusief stablecoins, in te trekken en daarna om te wisselen naar fiat.

Bankera leningen is ook een aantrekkelijke optie voor klanten die in regio’s wonen waar bankfinanciering moeilijk te verkrijgen is, of waar de rente hoog is.

Ondersteuning voor meerdere valuta’s

Bankera Loans biedt gebruikers de mogelijkheid om financiering te ontvangen in Euro (EUR), Banker (BNK), Tether (USDT), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), NEM (XEM), en Dash (DASH) valuta’s. Gebruikers kunnen ook kiezen uit vier van de cryptocurrencies voor hun onderpand om hen in staat te stellen de leningen aan te passen aan hun handelsportefeuille. Ondersteuning voor meer valuta’s zal in de toekomst beschikbaar zijn.

Voordelen voor BNK Token-houders


Om BNK-token te maximaliseren, kunnen BNK
houders lagere rentetarieven krijgen door BNK te gebruiken als een valuta voor rentebetalingen.

Laag minimum

We zien grote belangstelling van de gemeenschap voor kleinere crypto-gesteunde leningen. Deze markt is zwaar onderbezet geweest en typische leningminima in de huidige markt zijn vaak te hoog. De oplossing van Bankera Loans biedt onze klanten de mogelijkheid om een ​​lening te nemen vanaf 100 EUR, zodat alle klanten financiering kunnen krijgen.

Veilige Crypto-leningen

Ons team is al ruim 6 jaar actief op de crypto-markt metSpectroCoin en het veilig houden van de activa van 1 miljoen klanten met meerdere beveiligingslagen.

We hopen dat dit korte overzicht je enthousiast heeft gemaakt. We zijn absoluut blij dat we dit jaar op de markt komen met een uitgebreid en robuust product.

Zorg ervoor dat je de website van Bankera Loans bezoekt en meld je aan voor onze nieuwsbrief om de laatste updates te volgen!