Nieuwe markten verkennen: meer platforms voor BNK Handel

Terwijl we hard aan de ontwikkeling van nieuwe producten werken om de bank voor het blockchain-tijdperk op te bouwen, hebben we onze inspanningen tegelijkertijd gericht op het verhogen van het bewustzijn van het Bankera -project zelf en het verbeteren van de liquiditeit van Bankera’s eigen valuta, Banker (BNK). Om aan de behoeften van handelaren van over de hele wereld te voldoen, hebben we besloten de selectie van platforms voor BNK-handel uit te breiden door een aantal nieuwe alternatieven aan te bieden.

Vandaag zijn we verheugd om aan te kondigen dat BNK vanaf deze week beschikbaar zal zijn op de International Digital Currency Markets (IDCM) cryptocurrency exchange.

imagem com o texto “Bankera & IDCM: é oficial!” e o logo das empresas

Hoe profiteert Bankera hiervan?

Hoewel we vasthouden aan de filosofie van Bankera en geloven dat het leveren van producten de beste manier is om hogere handelsvolumes en positieve prijsbewegingen aan te trekken, denken we ook dat het plaatsen van ons token op externe handelsplatforms extra hulp kan bieden om dit doel te bereiken.

Het doel van Bankera is het BNK-token te vermelden op platforms die tot de meest populaire op de markt behoren en een van de leiders in termen van het dagelijkse handelsvolume. Wij zijn van mening dat BNK het potentieel heeft om een ​​deel van die volumes te nemen door haar marktparen aan te bieden aan de handelaars van de overeenkomstige platforms.

Geografisch verschillen de gebruikers-basissen van onze partners vaak van de gebruikersbasis van het ecosysteem van Bankera. Wij geloven dat deze verschillen nuttig kunnen zijn voor het uitbreiden van onze gemeenschap.

Het nieuwe platform: IDCM

Het IDCM-platform is een leidende wereldwijde cryptocurrency-uitwisseling, gerangschikt onder de topbeurzen in de wereld door het dagelijkse handelsvolume, volgens CoinMarketCap.

Het IDCM-project werd in 2018 gelanceerd door het team van blockchain- en financiële experts uit China. Vanuit een land waarvan de bedrijven actief deelnemen aan de blockchain-revolutie, is IDCM de markt op gegaan met hun eigen innovatieve ideeën over het verbeteren van de liquiditeit en efficiëntie van de markt voor cryptocurrency-handel.

IDCM is een platform dat de kwaliteiten van zowel gecentraliseerde als gedecentraliseerde uitwisselingen combineert. Hoewel de gebruikers van IDCM een KYC-proces moeten doorlopen, worden transacties binnen het platform geverifieerd met behulp van een consensus-mechanisme, vergelijkbaar met dat op gedecentraliseerde beurzen. Op deze manier kunnen gebruikers genieten van een veilige handelsomgeving met verbeterde snelheid en efficiëntie.

Om de liquiditeit van de cryptomarkt te verbeteren, heeft IDCM het Alliance-project gelanceerd. IDCM Alliance is een oplossing die verschillende cryptocurrency-uitwisselingen verbindt met een gedeelde liquiditeits-pool. Op deze manier kunnen transacties niet alleen worden uitgevoerd binnen de uitwisseling waarin gebruikers zijn geregistreerd, maar ook in andere beurzen, waarbij ervoor wordt gezorgd dat de levering van een bepaald crypto-item altijd voldoende is om aan de behoeften van de handelaars te voldoen.

Imagem com uma citação do texto sobre a filosofia do Bankera e a listagem de BNK

BNK-handelsinformatie

Op het nieuwe platform wordt het BNK-token gekoppeld aan de meest actief verhandelde cryptocurrency ter wereld: Bitcoin (BTC). Het token is beschikbaar vanaf 29 mei, 7 uur (UTC). Gebruikers kunnen hun BNK-activa op 28 mei om 7 uur (UTC) op het platform plaatsen.

Als u nog vragen heeft over BNK-handel op IDCM, neem dan contact op met IDCM-ondersteuning.

Houd onze updates in de gaten voor meer informatie over onze nieuwe producten en de volgende uitwisseling ter ondersteuning van het BNK-token!