Nieuw platform voor BNK-handel: Hanbitco

Ongeveer een jaar geleden hebben we Banker (BNK) token trading geïntroduceerd op de eerste externe cryptocurrency exchange – HitBTC. Sindsdien hebben we meerdere verzoeken van onze medewerkers ontvangen om de verscheidenheid aan BNK-handelsalternatieven nog verder uit te breiden. Vandaag kunnen we met plezier aankondigen dat Bankera met succes een overeenkomst heeft bereikt met een veelbelovende uitwisseling in Zuid-Korea – Hanbitco , waar BNK-tokens beschikbaar zijn om te worden verhandeld vanaf woensdag 20 maart om 7 uur (UTC).

Uitbreiden naar een nieuwe markt

Azië is een regio die een enorme gemeenschap van liefhebbers van crypto en blockchain, individuele handelaren en zakelijke bedrijven huisvest. Geschat werd dat elke derde Zuid-Koreaan minstens één keer in zijn leven een cryptocurrency van een of andere soort had gebruikt.

Het is niet verrassend dat lokale overheden de technologische groei in verschillende sectoren willen stimuleren, met name fintech. Talrijke projecten met betrekking tot blockchain zijn al succesvol geïmplementeerd in China, Singapore en Zuid-Korea: banken gebruiken de technologie om hun service-snelheid te verhogen, bedrijven houden ICO’s aan om extra fondsen te werven, terwijl overheden beginnen met het toepassen van blockchain bij het stemmen bij verkiezingen systemen.

Gezien het hoge potentieel van de Aziatische markt, willen we onze diensten aanbieden en nieuwe relaties aangaan met projecten in de regio. Daarom hebben we, na een zorgvuldige analyse van de markt en beschikbare beurzen, besloten om BNK-token op de Zuid-Koreaanse beurs Hanbitco op te nemen.

Wat zal het nieuwe platform brengen?

Geopend in maart 2018 is de Hanbitco-uitwisseling nog relatief nieuw voor de markt voor cryptocurrency. Desondanks genereert het al achtcijferige dagelijkse handelsvolumes en heeft het een aanzienlijk klantenbestand in Azië, waar Hanbitco de focus op legt. Het platform hecht ook veel belang aan veiligheid, aangezien Hanbitco een van de vele Koreaanse handelsplatforms is die in juli zelfregulering inspectie hebben opgezet door de Korea Blockchain Association.

Op Hanbitco zullen BNK-tokens worden gekoppeld aan de allereerste en meest verhandelde cryptocurrency – Bitcoin (BTC), waardoor BNK-tokens direct beschikbaar zijn voor handelaren in cryptocurrency en gemeenschapsleden in de regio Oost-Azië.

Ons team is van mening dat de notering op Hanbitco-uitwisseling gunstig zal blijken voor het Bankera-project en de gemeenschap als geheel, evenals voor het BNK-token zelf. De Koreaanse markt voor cryptocurrency kan als een onontdekte markt voor ons project worden beschouwd, omdat slechts een fractie van de Bankera-bijdragers uit Zuid-Korea komt. We zien dus het potentieel om onze populariteit in de regio te laten groeien.

Wij zijn van mening dat BNP-handel via Hanbitco toegankelijker wordt voor de Oost-Aziatische markt, waardoor we Bankera’s gemeenschap nog verder kunnen uitbreiden. Meerdere voordelen die BNK-token kunnen bieden, inclusief wekelijkse netto transactionele opbrengsten en bonussen binnen het ecosysteem van Bankera, zouden potentiële nieuwe klanten en medewerkers aan het project moeten aantrekken, waardoor de BNK-handelsvolumes worden opgevoerd en de token-vraag toeneemt.

Houd er rekening mee dat het vooralsnog niet mogelijk is Bankera’s netto transactie-inkomstenaandeel te claimen op de Hanbitco-rekening. Het wekelijkse inkomstenaandeel wordt automatisch bijgeschreven op gebruikers die hun BNK’s aan houden op SpectroCoin of Bankera Exchange, en ook handmatig kunnen worden geclaimd door gebruikers die hun BNK’s in externe Ethereum-portefeuilles bewaren. Neem voor vragen over BNK-handel op het Hanbitco-platform contact op met de Hanbitco-support.