Bankera 2018 Wrap Up

2018 was best een rit voor Bankera . Na het afronden van ICO hebben we al onze energie gericht op productontwikkeling om u te kunnen presenteren met tastbare, next-generation blockchain-oplossingen voor al uw financiële behoeften. Er zijn onderweg ups en downs geweest, maar we zijn 2018 tevreden over de doelen die we hebben bereikt en enthousiast over de uitdagingen die nog moeten komen.

Bankera 2018 wrap-up

Op 17 december presenteerden we je de langverwachte Bankera Exchange – ons eigen peer-to-peer digitaal-asset trading platform met ondersteuning voor grote cryptocurrencies, inclusief onze eigen token – BNK. Het platform bevindt zich momenteel nog in een vroege opstartfase; gebruikers kunnen zich echter aanmelden voor de wachtlijst . Terwijl de officiële lancering volgend jaar plaatsvindt, op 7 januari, heeft ons handelsplatform al meer dan 5.900 geregistreerde gebruikers en komen er elke dag nieuwe communityleden bij.

Het was ook een belangrijk jaar voor ons eerste product, SpectroCoin. SpectroCoin heeft het hele jaar gewerkt aan uitbreiding van het serviceaanbod en aan het opnieuw ontwerpen van deze diensten voor de ultieme gebruikerservaring. Als gevolg hiervan is SpectroCoin aanzienlijk gegroeid en is het nu trots op bijna 1 miljoen klanten over de hele wereld.

Ons team is ook uitgebreid tot meer dan 100 mensen. Nadat we zijn toegetreden door nieuwe IT, UX / UI, marketing, business development, compliance en klantenondersteuning professionals, voelen we ons meer dan ooit klaar om 2019 te trotseren en je hard te maken om nieuwe en opwindende diensten en producten te bieden, waaronder Bankera Loans, Bankera Wallet en meer. We bespreken onze toekomstplannen op onze vorige blogpost.

Bedankt dat je de hele reis hebt volgehouden. Blijf op de hoogte van alle spannende dingen die volgend jaar gaan komen!