Brief van Bankera’s CEO

Letter from Bankera's CEO

Beste Bankera-community,

De afgelopen maanden hebben de inspanningen van ons team zich geconcentreerd op de ontwikkeling van Bankera Exchange . Vandaag zijn we verheugd om de resultaten van dit proces met u te delen.

Ik ben ervan overtuigd dat ons nieuwe handelsplatform gunstig zal zijn voor het ecosysteem van Bankera. Om te beginnen kunnen we een meer uitgebreide selectie van diensten aanbieden. Naast de brokerage-oplossing die wordt aangeboden via ons product SpectroCoin, kunnen we nu onze klanten peer-to-peer-handel in digitale activa aanbieden. Bankera Exchange zal ook fungeren als een extra bron van inkomsten voor andere producten: deze fondsen zullen ons helpen onze diensten te verbeteren en u nieuwe en opwindende producten te bieden.

We hebben ons handelsplatform ontworpen om eenvoudige implementatie van nieuwe functies te garanderen, dus we zijn niet van plan de voortgang na de lancering te vertragen, maar werken eerder aan verbeteringen en nieuwe updates.

De officiële release van Bankera Exchange vindt plaats op 7 januari 2019. In de tussentijd nodig ik iedereen uit om vroegtijdig toegang te krijgen tot ons handelsplatform door in te schrijven en lid te worden van de wachtlijst.

Het belangrijkste is dat ik namens het team van Bankera de leden van de Bankera-gemeenschap wil bedanken voor uw steun. U moedigt ons aan om elke dag ons best te doen!

Beste wensen,

Vytautas Karalevičius
CEO van Bankera